Connecting with your tribe : Ontdek Story Power !

Story Power en wel hierom . De wereld is complex en levert ons een tsunami aan informatie, die niet altijd overzichtelijk aan ons wordt voorgelegd. We hebben verhalen nodig om samenhang aan te brengen in die informatie. Onze levenservaringen leveren aansprekende verhalen op die mensen direct raken. Ze bevatten levenslessen en inspiratie waar anderen aanwijzingen in kunnen vinden voor een volgende stap of zelfs een nieuwe koers op hun levenspad.

 

Storytelling workshop : The journey. Het belang van Story Telling, verhalen vertellen, wordt door steeds meer mensen ingezien. Een goed verhaal bezit geweldige mogelijkheden, bijvoorbeeld om kennis over te dragen, een product te verkopen of het imago op te poetsen. Verhalen kunnen ook de verbindende factor zijn bij verander- of zingevingsprocessen, of bij het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen.
Eric van der Steen schetst het landschap van story telling en hoe je het kunt inzetten, waarbij er beroep wordt gedaan op de wijsheid van co-creatie ofwel de wijsheid van ' the tribe ' ( je team, collega's of mede studenten ) . Tijdens de workshop Story Tellinng gaan we samen verhalen maken. Persoonlijke verhalen en verhalen over aan werk gerelateerde thema’s. Op speelse wijze ontdek je hoe je een goed verhaal kunt vertellen, waardoor het aan authenticiteit en story-power wint waardoor je mensen kunt raken en verbinden.

 

Eric van der Steen is acteur, Voice Dialogue Facilitator en Storyteller. Hij leerde het vak van een beroemde verhalenverteller uit Mali. Eric runt een hedendaags theatercircus en speelt in Nederlandse schouwburgen. Eric geeft workshops storytelling, non-verbale communicatie en teambuilding. Eric schrijft, creëert en speelt theatervoorstellingen en Corporate Story Events vanuit de vraag : Whats your story? Een leidende vraag in het procesmatig werken met mensen en organisaties.

 

The Storytelling Tribe

 

 

 

Portfolio

Workshops

Connecting Events

 

Contact

van-der-steen@kpnmail.nl

Moerschot 23  5271 SN, Sintmichielsgestel

tel : 073-5530954